Hoe werkt E Smile?

We beginnen met een intakegesprek om u een realistisch beeld te geven van uw mogelijkheden.

Soms is een behandeling niet mogelijk. In dat geval geeft E Smile u tijdens de intake eventuele alternatieven. Het is belangrijk dat een professional bepaalt of er eventuele problemen te verwachten zijn.

De behandeling start met het polijsten van uw tanden. Ook zal tandsteen worden verwijderd mocht dit bij uw voortanden aanwezig zijn. Hardnekkige aanslag zal worden verwijdert met de Airflow, wat te vergelijken is met zandstralen maar een natuurlijk mineraal zout bevat.

Tanden bleken

Na de voorbehandeling worden uw tanden gereed gemaakt voor het bleken. Dit gebeurt door het reinigen van de tanden met het sponsje/washandje waarop de activatiespray is aangebracht.

Nadat de bleekgel is aangebracht plaatsen wij een ultra moderne plasmalamp (het koude blauwe licht geeft geen warmte af, hetgeen nadelig zou zijn voor je tanden). Deze zal de bleekgel verder activeren waardoor het bleekproces optimaal plaats kan vinden.

Voor een goed resultaat wordt de bovenstaande procedure een aantal keren herhaald. Gemiddeld zal de behandeling ongeveer 1 uur duren (afhankelijk van de gekozen behandeling).

Resultaat… Witte tanden!

Tot slot krijgt u een intensieve nabehandeling, waardoor uw gebit weer goed beschermd is.

U heeft de mogelijkheid om na een volledige behandeling een opfris behandeling te nemen. Deze bestaat uit 1 bleeksessie van 15 minuten, en is vaak voldoende om uw frisse tanden lange tijd te behouden.

Bekijk onze prijzen.

E Smile 
Koningin Wilhelminaplein 47
2741 EC WADDINXVEEN
KvK: 53320581