Neem gerust contact op als u nog vragen heeft.

Bezoek uw tandarts minstens 1x per jaar voor de periodieke controle.

Mag ik na een behandeling alles weer eten en of drinken?

E Smile adviseert om na een behandeling de eerste 2 á 3 uur niets te eten of te drinken, behalve water. Daarna kunt u het meeste wel weer eten en drinken, behalve consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten, zoals bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool, mosterd, kerrie en tomaten ketchup. Koolzuurhoudende dranken moet u ook echt even laten.  Dit geldt voor de rest van de dag.

Daarnaast is het beter om de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden nog niet te roken. De volgende dag kunt u weer alles eten, drinken en eventueel ook weer roken.

Is het bleken van mijn tanden pijnlijk?

Nee!

E Smile werkt met Ziza Smile producten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en is geheel pijnloos.

Wat gebeurt er met bestaande vullingen en kronen?

In de praktijk blijkt het composiet (materiaal waarvan witte vullingen zijn vervaardigd ) toch heel behoorlijk mee te kleuren. Kronen zijn vaak al wat witter dan de tanden en verkleuren bovendien minder snel. Tijdens het intake-gesprek direct voor de behandeling krijgt u vanzelfsprekend een persoonlijk advies.

Is de bleekgel schadelijk voor mijn tanden of lichaam?

De gebruikte bleekgel kent als basis anti-oxidant, namelijk Sodium. Sodium bindt zich aan pigmenten (verkleuringen). Door het gebruik van de ultra moderne plasma lamp, wordt het proces versneld. De Sodium die gebonden is met de pigmenten valt uiteen in water en zuurstof, die worden afgevoerd door het lichaam. Water en zuurstof zijn lichaamseigen stoffen en dus NIET schadelijk voor de gezondheid.

Bij zwangerschap of wanneer borstvoeding wordt gegeven behandelen wij niet.

Kan de behandeling herhaald worden na een bepaalde tijd?

De behandeling is niet schadelijk en verandert niets blijvends aan de structuur van uw tanden. Het bleken kan dus onbeperkt worden herhaald.

Let wel: Gebruik geen thuisbleek producten zonder professionele begeleiding!

Wat kan ik na de behandeling doen om mijn tanden wit te houden?

Belangrijk is om uw gebit goed te verzorgen, door goed te poetsen en als zich aanslag vormt, dit regelmatig door E Smile te laten verwijderen.

Verder kunt u uw tanden wit houden door te poetsen met een goede whitening-tandpasta. Dan hebben we het niet over tandpasta’s waar alleen een polijstmiddel in zit, zoals die bij de meeste supermarkten verkocht wordt. Maar het liefst een tandpasta die Hydroxyapatite bevat. Hiermee worden nieuwe verkleuring direct weer uit je tanden gehaald. E Smile biedt Pearl White Advanced Formula aan. Het is beduidend duurder dan gewone whitening-tandpasta’s, maar heeft wel een goede werking en is veilig voor uw gebit.

Vraag er naar als u bij ons bent.

E Smile 
Koningin Wilhelminaplein 47
2741 EC WADDINXVEEN
KvK: 53320581